Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului, iSeoWP! Acești termeni de utilizare (denumiți în continuare „Termeni”) stabilesc condițiile de utilizare a site-ului iSeoWP (denumită în continuare „Site”). Aceștia descriu regulile și reglementările de utilizare a site-ului web https://www.iseowp.com.

Pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută și sigură pe site, vă rugăm să luați în considerare următorii termeni și condiții. Utilizarea acestui site implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor prezentați aici. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 • „Site” înseamnă site-ul web, accesibil la adresa (www.iseowp.com), deținut și operat de iSeoWP.
 • „Utilizator” înseamnă orice persoană fizică sau juridică care accesează, navighează sau utilizează în orice mod Site-ul.
 • „Reclamă” se referă la orice conținut publicitar, inclusiv text, imagini, video sau alte forme de conținut promovat de către terțe părți.

Linkuri sponsorizate

Termeni și condiții

1. Acceptarea termenilor și condițiilor
– Prin accesarea, navigarea sau utilizarea site-ului, utilizatorul acceptă în mod implicit acești Termeni și Condiții. Dacă utilizatorul nu este de acord cu acești termeni și condiții, acesta nu trebuie să acceseze, să navigheze sau să utilizeze site-ul.

2. Drepturi de proprietate intelectuală
– Toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului, inclusiv; dar fără a se limita la, text, imagini, grafică, cod, logo-uri, software, sunt deținute de iSeoWP sau de terții care au acordat licențe acestui site pentru utilizarea acestora.

– Utilizatorului îi este interzisă copierea, distribuirea, modificarea, publicarea, comercializarea sau utilizarea în orice alt mod a conținutului Site-ului fără acordul prealabil scris al proprietarului sau al titularului drepturilor de proprietate intelectuală relevante.

3. Utilizatorii nu au dreptul să:

 • Publice conținut ilegal, calomnios, obscen, ofensator sau care încalcă drepturile unei alte persoane sau entități.
 • Acceseze sau încerce să acceseze în mod neautorizat resurse protejate, zone securizate sau alte conturi.
 • Încarce sau distribuie viruși sau alte tehnologii dăunătoare care pot afecta funcționalitatea site-ului sau a altor utilizatori.
 • Realizeze acțiuni care pot pune în pericol securitatea sau puterea site-ului, cum ar fi atacurile DDoS sau încercările de a accesa sau manipula în mod neautorizat datele utilizatorilor.

Pe scurt: Toate materialele publicate pe acest site aparțin proprietarului și sunt protejate de drepturile de autor.

Linkuri sponsorizate

4. Termeni și condiții: Utilizarea Site-ului

Utilizatorul poate utiliza site-ul numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții de utilizare. Utilizatorului îi este interzisă utilizarea site-ului în următoarele scopuri:

 • pentru a încălca legile sau reglementările în vigoare;
 • pentru a transmite sau a publica conținut care este ilegal, obscen, ofensator, amenințător sau calomnios;
 • pentru a încălca drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei persoane;
 • pentru a transmite sau a publica virusi sau alte programe informatice dăunătoare;
 • pentru a perturba sau a interfera cu funcționarea Site-ului.

5. Comentarii și feedback:
Suntem încântați să primim comentarii și feedback de la cititori, însă ne rezervăm dreptul de a elimina orice comentariu considerat ofensator, ilegal sau care încalcă drepturile de autor.

6. Informații personale:
Atunci când vizitați acest site, vi se poate solicita să furnizați anumite informații personale. Vă asigurăm că protecția datelor dvs. personale este o prioritate pentru noi și vom utiliza aceste informații în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

7. Reclame și link-uri către terțe părți:
Acest site poate conține reclame sau link-uri către site-uri web ale unor terțe părți. Proprietarul site-ului nu își asumă nicio răspundere pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile acestor terțe părți. Reclame Google Adsense.

7.1 Limitarea răspunderii:

 • Proprietarul site-ului nu garantează că acest site va fi disponibil în mod continuu sau fără erori.
 • Nu ne asumăm nicio răspundere pentru daunele directe, indirecte, accidentale sau speciale care pot rezulta din utilizarea acestui site.
 • Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau acuratețea reclamelor plasate pe site-ul nostru.
 • Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de reclamele plasate pe site-ul nostru.

7.2 Responsabilitatea privind conținutul reclamelor: Nu suntem responsabili pentru conținutul reclamelor afișate pe site-ul nostru. Advertisingul este responsabilitatea exclusivă a advertiserilor și nu reflecțiează întotdeauna poziția noastră editorială.

7.3 Link-uri către alte site-uri: Acest site poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt controlate sau deținute de proprietarul acestui site. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web externe. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile site-urilor respective înainte de a le utiliza.

Linkuri sponsorizate

8. Modificări ale termenilor și condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentate aici în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe Site.

9. Excluderi și limitări de responsabilitate
Site-ul și conținutul său sunt furnizate „așa cum sunt”, fără nicio garanție implicită sau expresă. iSeoWP nu își asumă nicio responsabilitate pentru prejudicii directe, indirecte, speciale, accidentale sau imprevizibile rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul.

9.1 Excludere de răspundere: Utilizarea acestui site se face pe riscul dvs. Site-ul este furnizat „așa cum este” și „după disponibilitate”.

 • Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, actualitatea, completitudinea sau fiabilitatea conținutului acestui site. Orice acțiune întreprinsă pe baza informațiilor furnizate pe acest site se face pe propriul dvs. risc.

10. Dispoziții finale:
Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare și orice litigiu rezultat din utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente. Prin utilizarea acestui site, confirmați că sunteți de acord cu acești termeni de utilizare și îi veți respecta în întregime.

Vă mulțumim că ați ales să utilizați site-ul nostru!
Dacă aveți întrebări suplimentare sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact, disponibilă pe site.

Acești Termeni și condiții au fost actualizați la data de 25 septembrie, 2023.

Scroll to Top